
בצל השביתה במערכת הבריאות: נעצר תוקף הרופא בקופת החולים בעכו
המשטרה פתחה בחקירה היום (ראשון), עם קבלת דיווח מרופא קופת חולים בעכו, ולפיו גבר שליווה אישה שהגיעה לטיפול בקופת החולים סטר לו מספר פעמים, איים עליו והתנהג באופן פרוע בקופת החולים. כל זאת, תוך שהשליך חפצים לריצפה, וזאת על רקע בקשתו של הרופא מהמלווה להמתין למטופלת מחוץ למרפאה.
בתוך כך, שוטרי תחנת עכו פעלו לחשיפת זהותו של החשוד במעשה ומיד עם איתורו של החשוד, תושב הכפר ג'דיידה מכר בן 32, עצרו אותו השוטרים לחקירה בתחנת המשטרה בעיר.
בכוונת המשטרה לבקש מחר להאריך את מעצרו של החשוד בבית המשפט השלום בעכו. מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל רואה בחומרה רבה אלימות נגד צוותים רפואיים ותמשיך לפעול בנחישות נגד אלימות מכל סוג שהיא בכלל ובפרט כלפי עובדי ציבור וצוותים רפואיים הפועלים במסירות להצלת חיים, עד למיצוי הדין עם העבריינים".
אירוע זה, מתרחש במקביל לעובדה שההסתדרות הרפואית הודיעה על שביתה בת 24 שעות שתיערך מחר, כמחאה על מקרי האלימות הרבים שמופנים כלפי עובדי מערכת הבריאות.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
