
עוד לא חלפו 24 שעות מרגע השבעת ממשלת הימין בראשות בנימין נתניהו, ובאופוזיציה החדשה כבר החלו לשגר עקיצות ברשת ממפלגה אחת לשניה.
חה"כ קארין אלהרר ממפלגת יש עתיד לא אהבה את דברי בני גנץ, שגינה את ההפרעות במליאת הכנסת לנאומו של בנימין נתניהו. גנץ כתב בחשבון הטוויטר שלו: "בדמוקרטיה צריך לדעת לכבד".
"אבי מעוז ואיתמר בן גביר מושבעים לממשלה שמסתמנת כהכי קיצונית ומפלה", כתבה אלהרר. "אבל חשוב לגנץ לגנות את ההפרעות לנתניהו".
במחנה הממלכתי ענו לאלהרר ועקצו: "אולי את שכחת, אנחנו לא. בגללך ובגלל לפיד יש בן גביר. מי שבכוונת מכוון במקרה הרע, או במחדל במקרה הטוב - ריסקו את מרצ מתחת לאחוז החסימה, פעלו נגד מפלגות הגוש בחוסר אחריות וביהירות, וישבו במסעדה בליל סגירת הרשימות במקום לדאוג לגוש - אלו אנשים מהמפלגה שלך".
"לא נקבל ממך הטפות מוסר", הוסיפו.



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם