
חבר הכנסת החדש צביקה פוגל עלה להר הבית לראשונה מאז שחרור הר הבית, בליווי והדרכה של ראש מינהלת הר הבית הרב שמשון אלבוים.
תא"ל במילואים ח"כ צביקה פוגל שעלה לבחון את הסדרי העליה וההתנהלות בהר הבית התרגש מאוד במקום וגם הודה למשטרה על הרוגע והשקט שחווה במקום.
ח"כ פוגל: "הזכות להיות בהר הבית בחג החנוכה שמסמל כל כך הרבה דברים משותפים, לא רק לעם ישראל, לשלוש הדתות, ולהיווכח בפעם המי יודע כמה שאנחנו לא מסוגלים באמת לקיים את כל המצוות של כולנו, המאמינים מכל הדתות, דווקא פה במקום הקדוש הזה זה דבר שמעורר בי המון מוטיבציה לשנות בעתיד את תמונת המצב הזו. אין שום סיבה שהעיר הקדושה הזו, במיוחד במקום שבו אנחנו נמצאים, לא תכבד את כל שלושת הדתות, בכל החגים ובכל האפשרויות. אנחנו נשתדל לעשות את זה הכי טוב".
פוגל הודה לשוטרים: "אי אפשר ואסור להתעלם מהתרומה האדירה של משטרת ישראל על כל זרועותיה שעושה פה הכל שהשקט ישמר, הסדר יכפה, כפי שאנחנו באמת רוצים ועל כך אני מבקש לנצל את ההזדמנות ולהודות להם כל השנה על מה שהם עושים, אבל בפרט בתקופה הרגישה הזו".
ראש מינהלת הר הבית הרב שמשון אלבוים בירך את פוגל "על עלייתך להר הבית והצבתו בראש סדר היום הלאומי. שוכן המקום יברך אותך יחד עם כל מפלגתך שמקדמת את נושא הר הבית שנים ארוכות, שתזכו לעלות מעלה מעלה ותמיד לעשות טוב למקום הזה".
הרב אלבוים הוסיף: "עלייתם של חברי כנסת ואישי ציבור, חשובה במיוחד ומסמלת את הקונצנזוס הלאומי סביב המקום הקדוש".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם