
גם שילמתם אגרה על הכביש וגם נתקעתם בפקקי ענק? חברי כנסת ממפלגת עוצמה יהודית הגישו היום הצעת חוק שנועדה לתקן זאת. בהצעה שהונחה על שולחן הכנסת על ידי ח"כ איתמר בן גביר, ח"כ אלמוג כהן וח"כ לימור סון הר מלך הוצע כי 40% מהתשלום עבור נסיעה בכביש אגרה יוחזר לנהגים במקרים בהם מפי 4 מהזמן הממוצע עבור נסיעה רגילה באותו מקטע בכביש.
ח"כ אלמוג כהן: "הגשתי על שולחנה של הכנסת יחד עם חבריי חה"כ איתמר בן גביר ולימור סון הר מלך תיקון להצעת "חוק כביש אגרה, הנחה באגרה בשל האטה ממושכת ממהירות הנסיעה המותרת".
תכלית כבישי האגרה הינם לקצר באופן משמעותי את זמן הנסיעה, אך בפועל הופכים כבישי האגרה לעמוסים בצורה בלתי מוסברת במקטעים שונים ושעות רבות במהלך היום.
לפיכך אני מציע לקבוע הוראות שלפיהן יתאפשר החזר מתשלום האגרה במקרה של נסיעה בקטע כביש שבו נוצר עיכוב עבודות בכביש או עומס תנועה". (צילום: אילוסטרציה)



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם