
בליכוד הודיעו לציונות הדתית ויהדות התורה: "הפגישות שתוכננו להיום - בוטלו"
צוות המו"מ הקואליציוני של מפלגת הליכוד הודיע לנציגי הציונות הדתית, יהדות התורה וש"ס כי, פגישות המו"מ שתוכננו להיום בוטלו בשלב הזה.
כזכור, אמש נפגשו רה"מ המיועד בנימין נתניהו עם בצלאל סמוטריץ', אך בפגישה לא הושגו הסכמות. גורמים בליכוד תקפו את סמוטריץ' ואמרו: "בפגישה נתניהו הציע להקים ממשלה באופן מיידי, כדי לנצל את חלון ההזדמנויות לאישור ההתיישבות הצעירה: ״נוכח המצב המדיני והביטחוני אין שום סיבה לבזבז אף רגע על ג׳ובים במקום לנצל את ההזדמנות״.
מיד לאחר מכן, הגיבו בציונות הדתית: "מוטרדים מהדיווחים על כך שנתניהו מתנגד למינוי של סמוטריץ׳ בשל הלחץ של ממשל ביידן והחשש שיוביל מדיניות תקיפה כנגד הטרור והרשות הפלשתינית ויפעל להסדרת ההתיישבות, למניעת ההשתלטות של הרשות על השטחים הפתוחים ולתנופת בניה ביו״ש.
לא נסכים לכניעה לתכתיבים זרים ולחזרה למדיניות של ״הקפאת הבניה״ בהתיישבות של נתניהו ב-2009-2010".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
