
באמצעות בדיקות דנ"א - נעצר החשוד במסיכה ששדד מאפייה באילת | צפו בתיעוד
תושב המרכז רעול פנים הגיע לבצע שוד במאפייה בשכונת אופיר באילת, באמצעות כלי תקיפה איים על העובד במקום, שדד את קופת בית העסק ונמלט כשהוא מותיר אחריו נזקים גדולים. בנוסף לטיפות הדם שנמצאו בזירת האירוע, כחלק מהחקירה, החלו חוקרי הזירה הטכנולוגית באיסוף ראיות.
רס"ב שחר הגלילי, חוקר מעבדת זיהוי פלילי: "בהגעתי לזירת האירוע, מצאתי נזק גדול במקום, עם תחילת איסוף הממצאים הבחנתי בטיפות דם רבות ודגמתי אותן לצורך השוואתן לנתונים הקיימים במאגר המשטרתי".
רס"מ לירון לוי, חוקר זירה טכנולוגית: "בניסיון להתחקות אחר נתיב הבריחה של החשוד, עקבתי אחר מסלול הליכתו מזירת האירוע, במהלך פעילות זו איתרתי קופה רושמת המושלכת בין שיחים, ועליה סימני דם".
ההתפתחות בחקירה חלה עם מעצרו של החשוד באזור הצפון וזאת לאחר שנמצאה התאמה של פרופיל הדנ"א שלו עם הממצאים שאותרו ע"י החוקרים. מעצרו הוארך.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
