
מנכ"ל מפלגת הציונות הדתית, יהודה ולד, קורא ליו"ר הכנסת ח״כ מיקי לוי לבטל את כנס השנאה וההסתה של השמאל המאשים את מתיישבי יהודה ושומרון באלימות כלפי הערבים, זאת בזמן שהטרור הערבי גובר בכל חלקי ארצנו.
מנכ"ל מפלגת הציונות הדתית, יהודה ולד, מסר: ״בעוד דם יהודים נשפך כמים ברחובות העיר העתיקה ליד שריד בית מקדשנו, מחר מתוכנן להתקיים בכנסת כנס בהובלת השמאל הקיצוני שבממשלה שיעסוק כיצד לעצור את אלימות המתנחלים.
אני קורא ליו"ר הכנסת מיקי לוי שאישר את קיום הארוע לבטלו באופן מיידי. אי אפשר לנתק את האווירה בכנסת ישראל שבממשלת ישראל יושבים תומכי טרור, מועברים מיליארדים לתנועה האיסלאמית וגורמי שמאל מחזירים את התקווה הלאומנית הערבית – לבין הטרור המשתולל ברחובות.
רגעים אלו הם זמן לאחד את המחנה הלאומי ואת עם ישראל ולא ליצור פילוגים והסתה בשליחות תומכי טרור וגורמים קיצוניים".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם