
שגריר ישראל באו״ם גלעד ארדן יגיע לישראל, במטרה להתלוות לביקורה הראשון אי פעם בישראל של שגרירת ארה״ב לאו״ם לינדה תומאס גרינפילד שיחל מחר.
במהלך הביקור, שאותו יזם וקידם השגריר ארדן מיום כניסתה לתפקיד, צפויה השגרירה האמריקאית לבקר ביד ושם ולפגוש את נשיא המדינה וראש הממשלה.
כמו כן צפויים השגרירים לצאת לסיור בטחוני יחד עם סגן הרמטכ״ל אלוף הרצי הלוי, במסגרתו יסיירו בבסיס פלמחים ויצפו במערכות הגנה אווירית, יסיירו בגבול עזה, בגבול הצפון ויבקרו במנהרת טרור של חיזבאללה.
השגריר ארדן: ״כמי שמייצגת באו״ם ובמועצת הבטחון את בת בריתנו החשובה ביותר, לעמדותיה של השגרירה תומאס גרינפלד משמעות גדולה במיוחד, ולכן לביקורה הראשון אי פעם בישראל ולמה שהיא תלמד כאן - חשיבות גדולה מאד שתשפיע על עמדותיה. אני עובד פעמים רבות יחד עם השגרירה תומאס גרינפלד כדי למנוע ולבלום יוזמות נגד ישראל באו״ם ובמועצת הביטחון. אני בטוח שלאחר ביקורה, התמיכה שלה בנו רק תתחזק והיא תלמד בביקור דברים חשובים על ישראל שיסייעו למעמדנו בזירה הבינלאומית".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם