
יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר יגיע בשעה אחת וחצי להר הבית, זאת בתגובה להחלטת המשטרה שלא לאפשר לח"כ שיקלי להיכנס להר בטענה שלא תיאם מראש הגעתו.
לדברי ח"כ בן גביר : "המשטרה פועלת בניגוד לחוק שמאפשר חופש תנועה לחברי כנסת ללא שום תיאום. החוק קודם גם לנוהל ואגב אני עצמי עליתי להר, ללא תיאום בחודשיים האחרונים.
חמור מכל אלה, אחמד טיבי וחברי הכנסת מהמשותפת לא מתאמים עם משטרת ישראל את הגעתם להר הבית ואין שום סיבה שהם לא ואנחנו כאן. אגיע להר בשעה אחת וחצי. המשטרה חייבת לקיים את לשון החוק ולאפשר לחברי כנסת להיכנס להר הבית".
ממשטרת ישראל נמסר: "על פי הנחיות הכנסת, עליית חברי כנסת להר הבית מותרת בתנאים ברורים שנקבעו לרבות תיאום פרטני מראש מול קצין הכנסת ומול המשטרה, ובכפוף להערכת מצב כוללת. לצערנו, במקרה זה לא התקבלה כל בקשה ו/או תיאום לביקור. ככל שיתקיים ההליך הנדרש יתואם ביקור במקום כמקובל".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם