
איילת שקד השיבה בשלילה להצעה של מרב מיכאלי
המחלוקת על המקום בוועדה למינוי שופטים בין איילת שקד למרב מיכאלי נמשכת. לאחר ששקד הסכימה לרוטציה ומיכאלי סרבה, כעת מיכאלי מוכנה לכהן ברוטציה אך בתנאי שהיא תהיה הראשונה בה.
שקד דחתה את הצעה זו של מיכאלי וכעת נראה כי המשא ומתן שוב תקוע, זאת מעט יותר משלוש שעות לתום המנדט של לפיד.
למרות המחלוקת המתוקשרת בין שקד למיכאלי בנוגע לוועדה למינוי שופטים, נראה כי לא זה ימה שימנע הקמת ממשלת שמאל וכי מדובר במחלוקת שנועדה ליצירת רושם ששקד "נאבקה על ערכי הימין", מה שלמעשה אינו משנה כלל בשל הרוב המובנה שיש לשופטים ולעורכי הדין בוועדה.
בעת ששקד כיהנה כשרת המשפטים היה אפי נווה ראש לשכת עורכי הדין והוא שיתף פעולה עם שקד אך כעת המצב שונה וראש לשכת עורכי הדין צפוי ליישר קו עם שופטי העליון שנהנים, גם בלעדיו, משלושה שופטים בוועדה לעומת שלושה נציגים של הממשלה והכנסת.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
