
היועמ״ש אביחי מנדלבליט הזדרז להודיע לתקשורת כי בדיקה בעניינו של שר המשפטים, אבי ניסנקורן, נסגרה שכן לא נמצאו כל חומרים הקושרים אותו לפרסום העיתונאי ב-2017, אלא שבדיקת חדשות 0404 מגלה כי מנדלבליט מטעה את כולם.
ב-2018 הוגשו שתי תלונות במשטרה - נגד ניסנקורן ונגד אחרים. התיק עדיין פתוח וניסנקורן מעולם לא זומן לחקירה או עדות. עד לדקות אלה התיק מופיע כפתוח במשטרה וכאמור, התלונה הוגשה ב-2018 ולא במועד עליו מדבר היועמ״ש.
התלונה:
החשדות לפלילים לכאורה בבחירות להסתדרות העובדים הכללית בשנת 2017: התלונה במשטרה בה נקשר שמו של שר המשפטים אבי ניסנקורן עם בכיר במד"א עדיין פתוחה ונחקרת במפלג הונאה ופשיעה כלכלית של ימ"ר חוף. בין החשדות שנבדקים הם הקשר שבין ניסנקורן לבכיר במד"א אשר הפעיל לחצים ואיומים לכאורה על 2000 עובדים להצביע לניסנקורן בבחירות לתפקיד יו"ר הסתדרות העובדים.
בפרשה טרם נחקרו כלל המעורבים ועל פי הידוע לחדשות 0404, הוגשו גם ראיות התומכות לכאורה בפרטי התלונה.
בשורה התחתונה: תלונה פתוחה קיימת במשטרה נגד אבי ניסנקורן מאז מאי 2018.



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם