
במסגרת מבצע ״משקוף״ התקין צה״ל באמצעות הרבנות הצבאית כ-6,000 מזוזות בחודשים האחרונים בכל מגורי החיילים בצה״ל.
התקנת המזוזות בוצעה בעקבות מאבק חדשות 0404 בנושא, לאחר שבמשך שנים זלזל צה״ל בתקנות ובפקודת מטכ״ל ובבסיסים רבים היו חסרות אלפי מזוזות.
בועז גולן, מייסד חדשות 0404: ״בזכות תלונות של קצינים וחיילים שהקפידו לשלוח אלינו חומרים, פעלנו משך תקופה ארוכה לתקוף את הזלזול של צה״ל בנושא. אני שמח שהבינו בצבא שצריך לשמור על הפקודות, גם כשמדובר בנושא מסורת ישראל - דבר שפחות מחובר היום למערכת הצבאית״.
מארגון צו 1 למען החיילים נמסר: ״אחרי שנים רבות של תקלות והיעדר מזוזות בצה"ל ובזכות דיווחי החיילים - ״יש שכר לפעולתך״. ישר כח לרבנות הצבאית שתיקנה וישר כח לרבנים הצבאיים ובמיוחד לעיתונאי בועז גולן שלא מרפה מהנושא כל השנים ב-0404. חייל/ת! חסרה לך מזוזה? אל תהססו לפנות לרב הצבאי ואם יש בעיה תמיד לדווח!״.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם