
מאות בני אדם כבר הגיעו לחטמ"ר שומרון בכדי לתרום דם, ולסייע לשומרון במבצע השאפתני לשבור את שיא תרומות הדם בישראל.
עד עתה הגיעו תלמידי מכינות וישיבות וכן אנשים פרטיים, לקראת אחר הצהריים מחכים להגעת המשפחות שגם יוכלו להנות מהפנינג לכל המשפחה במקום.
ההחלטה לצאת למבצע התקבלה לאחר שאשתו של מח"ט שומרון אל"מ שגיב דהן לפני כחצי שנה איבדה כמויות גדולות של דם בזמן שילדה את בתם ונזקקה ל 7 מנות דם. המח"ט פנה לראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן, וביקש ממנו לסייע לו בשבירת שיא ישראלי בתרומות דם ודגן בחר להתגייס ולגייס את המועצה למבצע, ולמאמץ המשותף התגייס גם מד"א.
מח"ט שומרון שגיב דהן אמר בין השאר: "המטרה שלנו היא 1000 מנות דם, ואני מזמין כל גוף או כל ארגון לנסות לשבור את השיא הזה. זה יהיה ההישג שלנו. אם נצליח להביא עוד ארגונים להלחם על השיא"/
נכון לשעה 15:00 הצליחו לגייס בשומרון 600 תרומות דם. נותרו עוד 7 שעות.







תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם