
צעדים חדשים ביו"ש בעקבות הפיגועים: הרס בית המחבל, תגבור כוחות והסדרת חוות חדשות
בתום התייעצות עם חברי הקבינט המצומצם וראשי מערכת הביטחון, הנחו ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון ישראל כ"ץ את צה"ל לנקוט שורת צעדים בעקבות פיגועי הטרור ביממה האחרונה.
במסגרת ההנחיות, ייהרס בית המחבל מהפיגוע הבוקר סמוך לכפר תל, ותבוצע פעילות עמוקה בכפרים שמהווים מוקדי טרור, הכוללת איסוף נשק ושלילת אישורי עבודה. כמו כן, הוחלט על תגבור כוחות ברחבי יהודה ושומרון, הפרדת צירי תנועה ומחסומים והאצת הסדרת החוות לצד הקמת חוות חדשות.
נתניהו וכ"ץ מסרו את תנחומיהם למשפחת מלט שבנם בניהו נרצח הבוקר בפיגוע, איחלו החלמה מהירה לפצועים וחיזקו את כוחות הביטחון והתושבים. השניים הדגישו כי יש לאפשר לכוחות הביטחון לפעול בחופשיות ובמלוא העוצמה, להימנע מכל פעולה שעלולה לפגוע בפעילותם או להסיט אותם ממשימתם להגן על אזרחי ישראל ולהכריע את הטרור.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
