
ראש השב"כ זיני על תעודת החיסיון: "מדובר במקורות רגישים, אין לכך השפעה על ההליך של טלי גוטליב"
בהמשך לבקשת שירות הביטחון הכללי משר הביטחון להחיל צו חיסיון על מקורות המידע ששימשו להכנת חוות הדעת בעניינה של ח״כ טלי גוטליב, ובפרט ביחס לסכנות הכרוכות בחשיפת זהותו של עובד שירות – מבהיר ראש השב"כ רונן זיני את נחיצות המהלך.
ראש השב"כ זיני התייחס לחתימת תעודת החיסיון בידי שר הביטחון ואמר: "מדובר במקורות מודיעיניים רגישים, המשמשים עד היום את כלל גופי הביטחון.
החלת צו החיסיון על מקורות אלה היא הכרחית, וזאת מטעמים של שמירה על ביטחון המדינה והגנה על מקורות מודיעיניים".
לאחר בחינה נוספת ומעמיקה של הנושא בעקבות פנייתו של שר הביטחון, הובהר כי החלת צו החיסיון על מקורות אלה היא הכרחית מטעמים של שמירה על ביטחון המדינה, הגנה על מקורות מודיעיניים וביטחונם של אנשי השב״כ.
יחד עם זאת, ראש השב"כ הדגיש והבהיר: "אין לתעודת החיסיון השפעה ביחס לח״כ טלי גוטליב או להליך המשפטי בעניינה".

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
