
אמריקן איירליינס האריכה את ביטול טיסותיה מארה״ב לישראל עד ינואר 2027
למרות שחברות תעופה אירופיות רבות כבר התחילו להכריז על חידוש הקווים לישראל, בארצות הברית מסתמנת תמונה שונה לחלוטין. ענקית התעופה האמריקנית אמריקן איירליינס הודיעה כי לא תחזור להפעיל טיסות לנתב"ג לפני 6 בינואר 2027 — דחייה משמעותית נוספת של כמה חודשים מעבר למועד שתוכנן קודם לכן.
כזכור, החברה תכננה לחדש את פעילותה בישראל כבר בסוף חודש מרץ, אך בעקבות ההסלמה הביטחונית באזור, המלחמה מול איראן והחשש מהמשך חוסר היציבות במזרח התיכון, התקבלה ההחלטה להאריך את ההשעיה.
בחברה אישרו את הפרטים והבהירו כי גם הקווים לדוחא שבקטאר יישארו מושבתים עד אותו מועד. עוד נמסר כי נוסעים שהושפעו מהשינוי יקבלו הודעות יזומות מהחברה ויוכלו לבחור בין חלופות שונות בהתאם למדיניות העדכונים של לוחות הטיסות.
בינתיים, עיני הנוסעים מופנות גם לעבר המתחרות האמריקניות. United Airlines עדיין מתכננת לחדש את טיסותיה לישראל ב־7 בספטמבר, בעוד Delta Air Lines סימנה את 5 בספטמבר כתאריך היעד לחזרה. עם זאת, בענף התעופה גובר החשש כי גם השתיים עשויות לשנות כיוון ולהודיע בקרוב על דחיות נוספות בעקבות המצב הביטחוני המתמשך.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
