
אין הכרעה במשחק העונה בטדי - בית"ר ירושלים והפועל ב"ש נפרדו ב-1:1 | שתי נקודות יתרון בפסגה לקבוצה מבירת הנגב
עוד ערב טעון במאבק האליפות הסתיים בתחושת פספוס עצומה עבור בית״ר ירושלים. הירושלמים כבר ראו את עצמם מטפסים לפסגת הטבלה אחרי שער גדול של ירדן שועה בדקה ה-77, אך בתוך דקות החלום התפוגג כאשר קינגס קאנגווה קבע 1:1 דרמטי והשאיר את הפועל באר שבע במקום הראשון עם יתרון משמעותי במאבק האליפות.
עבור בית"ר, מדובר בעוד פרק מתסכל במיוחד מול היריבה מהדרום. הנתונים מספרים את כל הסיפור: ניצחון אחד בלבד ב-40 משחקי הליגה האחרונים מול באר שבע. גם הפעם, למרות האווירה האדירה בטדי והרגע שבו שועה הקפיץ את האצטדיון כולו, הירושלמים לא הצליחו לשבור את הקללה שנמשכת כבר שנים. למעשה, הם לא ניצחו את באר שבע בליגה מאז סוף 2019, ובבית זה לא קרה כבר יותר מעשור.
הקבוצה של ברק יצחקי אמנם הציגה לאורך העונה כדורגל התקפי וסוחף יותר, אך ברגעי ההכרעה התקשתה להוכיח עליונות מול מוליכת הטבלה. מנגד, באר שבע שוב הראתה אופי של קבוצה שרוצה אליפות. היא הייתה מסוכנת יותר לאורך דקות רבות במשחק, שלטה בקצב ולא נשברה גם אחרי שספגה.
שער השוויון הגיע דווקא בעקבות טעות נדירה של לוקה גודראני, שנחשב עד כה לאחד משחקני ההגנה הבולטים של בית"ר העונה. קאנגווה ניצל זאת בצורה מושלמת ושלח את האורחים לחגוג שער שעשוי להיות שווה אליפות.
כעת, כשנותרו שלושה מחזורים בלבד לסיום העונה, באר שבע מחזיקה ביתרון של שתי נקודות ונראית קרובה מאוד לזכייה בצלחת האליפות הראשונה שלה אחרי שמונה שנים. בבית"ר יודעים שאיבוד הנקודות הזה עלול להתברר כרגע שבו חלום האליפות ברח להם מהידיים.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
