
כוחותינו חיסלו מחבלי חיזבאללה שהיוו איום על כוחותינו בדרום לבנון | צפו
כוחות אוגדה 146 זיהו מחבלים שנכנסו למבנה סמוך לכוחותינו והכווינו תקיפה מהאוויר | במקביל, רחפני נפץ ששיגר חיזבאללה גרמו נזק לכלים לא מאוישים, אין נפגעים
כוחות אוגדה 146, הפועלים בדרום לבנון, סיכלו אתמול חוליית מחבלים של ארגון הטרור חיזבאללה שזוהתה בסמוך לריכוזי הכוחות במרחב. על פי הודעת הצבא, שני מחבלים נצפו נכנסים למבנה ששימש לקידום פעילות טרור נגד כוחות צה"ל. מיד לאחר הזיהוי, הכווינה האוגדה כלי טיס של חיל האוויר שתקף את המבנה וחיסל את המחבלים.
במסגרת הפעילות המבצעית להסרת איומים בדרום לבנון, הותקפו יעדים נוספים של הארגון, בהם תשתיות טרור ומחסן אמצעי לחימה. במהלך תקיפות אלו חוסלו מחבלים נוספים אשר היוו איום על הכוחות הפועלים בשטח.
במהלך השעות האחרונות נרשמו מספר שיגורי רקטות ורחפני נפץ מצד חיזבאללה לעבר כוחות צה"ל בדרום לבנון. בשני אירועים נפרדים פגעו רחפני נפץ בכלים הנדסיים לא מאוישים של צה"ל.
מהצבא נמסר כי באירועים אלו לא היו נפגעים בקרב הכוחות, אך נגרם נזק לכלים ההנדסיים.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
