
שגרירת ישראל בבריטניה לשעבר תיכנס לתפקידה ב-5 במאי, זאת לאחר שוועדת המינויים בראשות נציב שירות המדינה העניקה את אישורה למינוי
הממשלה אישרה היום פה אחד את החלטת ראש הממשלה בנימין נתניהו למנות את ציפי חוטובלי לתפקיד ראש מערך ההסברה הלאומי במשרד ראש הממשלה. המינוי אושר לאחר שביום חמישי האחרון בחנה ועדת המינויים בראשות נציב שירות המדינה את מועמדותה והמליצה לממשלה על אישור המינוי.
חוטובלי צפויה להיכנס לתפקידה החדש ב-5 במאי 2026. במהלך ישיבת הממשלה בירכו ראש הממשלה והשרים על ההחלטה.
במסלולה המקצועי, חוטובלי היא בעלת תואר ראשון ותואר שני במשפטים ומוסמכת כעורכת דין. לאורך השנים כיהנה בשורה של תפקידים ציבוריים בכירים, ביניהם שרת ההתיישבות, שרת התפוצות וסגנית שר החוץ.
בתפקידה האחרון כיהנה כשגרירת ישראל בבריטניה. כחלק מפעילותה בזירה הציבורית והדיפלומטית, עסקה חוטובלי בקידום תדמיתה של ישראל, השתתפה בראיונות רבים בכלי תקשורת בינלאומיים ולקחה חלק בפעילות ההסברה של המדינה במהלך המלחמה.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם