מזעזע: פרקליטות מחוז מרכז הגישה כתב אישום חמור נגד קטין בן 15, תושב השרון, החשוד בהתעללות אכזרית בחתול. הפרשה נחשפה לאחר שסגנית מנהלת בחטיבת ביניים בעיר מצאה במשרדה דף מחריד ועליו הכיתוב: "הרגתי חתול, הנה הרגל שלו... באהבה".
על הדף, לצד רגל כרותה של חתול, נמצא גם סימון של צלב קרס. עם קבלת הדיווח הקשה, פתחו שוטרי תחנת ראש העין בחקירה אינטנסיבית. באמצעות שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים, הצליחו השוטרים להתחקות אחר החשוד ולעצור אותו לפני כשבוע. מעצרו של הקטין הוארך מעת לעת בבית המשפט, שם נדרש גם אבחון של גורמי מקצוע רפואיים לנוכח חומרת המעשים. היום, עם סיום החקירה וגיבוש הראיות, הוגש נגדו כתב האישום.
במשטרת ישראל הבהירו כי ימשיכו לפעול באפס סובלנות נגד כל גילוי של אכזריות כלפי בעלי חיים: "אנו רואים בחומרה התעללות בחסרי ישע ונפעל למיצוי הדין עם כל הפוגע בהם".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם