
איראן האויבת סירבה להצעה האמריקאית, טראמפ צייץ: "תגלו בקרוב מה יקרה"
חרף הדד-ליין של טראמפ: מדינת הטרור איראן מסרבת להצעה האמריקאית להפסקת אש בת-45 יום. כזכור, הנשיא הציב אולטימטום נוקשה לפיו על איראן לפעול עד יום רביעי. בראיון ל"וול סטריט ג'ורנל" הוא פירט את היקף ההרס המתוכנן. "הם יאבדו כל תחנת כוח וכל מתקן אחר", הבהיר טראמפ.
הנשיא ציין שצבא ארה"ב נמצאת בעמדה חזקה מאוד מול איראן. בריאיון הבהיר שבמידה ותפרוץ מלחמה כוללת לאיראן ייקחו לה שני עשורים להשתקם. הוא אף הוסיף אזהרה חריפה: "אם יהיה להם מזל ותהיה להם מדינה".
במקביל, נשיא ארה״ב דונלד טראמפ מוציא הודעת תגובה לאויב האיראני: "אתם תראו בקרוב שהמדינה שלנו מצליחה כמו שלעולם לא הצליחה. עשינו דברים שמעולם לא נעשו. ראו לדוגמה את החילוץ של אתמול. זה משהו שבקושי רואים", אמר הנשיא.

טראמפ חתם:"האויב חזק, לא חזק כמו לפני חודש, אם אתם שואלים אותי הם לא חזקים בכלל, אבל נגלה את זה בקרוב".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
