
כוחותינו השמידו אתרי ייצור קריטיים לטילים בליסטיים | כל המטוסים שבו בשלום
גאווה ישראלית: כוחותינו השלימו הלילה גל תקיפות נרחב וחסר תקדים נגד תשתיות הטרור של המשטר האיראני בטהרן. כוחותינו פעלו במקצועיות עילאית והעמיקו את הפגיעה בתעשיות הצבאיות שהמשטר בנה במשך שנים.
היעדים המרכזיים שהושמדו על ידי כוחותינו:
-
פגיעה בליבת הטילים: כוחותינו תקפו אתר מרכזי ששימש את משרד ההגנה האיראני לייצור רכיבים משמעותיים לטילים בליסטיים. מדובר באחד משני אתרים יחידים מסוגם באיראן, ופגיעה בו משתקת את היכולת להרכיב ולהשמיש טילים המיועדים לשיגור לעבר ישראל.
-
תעשיית המנועים: כוחותינו השמידו עשרות אתרי ייצור מנועים לטילים בליסטיים ואתרים לייצור מנועים לכלי טיס בלתי מאוישים (כטב"מים).
-
הגנה אווירית: כוחותינו תקפו אתר מרכזי ששימש את צבא איראן לפיתוח מערכות הגנה אווירית, ייצור ואחסון טילים המיועדים לפגיעה בכלי טיס.
-
מחסני אמל"ח: כוחותינו השמידו עשרות אתרי ייצור ואחסון אמצעי לחימה נוספים של משטר הטרור.
כוחותינו שללו מהמשטר האיראני יכולות ייצור ופיתוח שהיוו את עמוד השדרה של איום הטילים על מדינת ישראל. כל המטוסים שבו בשלום לבסיסם ב"ה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
