לירי אגמי, פלאש 90

הנשיא טראמפ הגיב למשמרות המהפכה: "אם איראן תעשה משהו שיפסיק את זרימת הנפט במיצרי הורמוז - יומטו עליה מוות, זעם ואש"
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ איים הלילה פעם נוספת על איראן וכתב ברשת החברתית שלו שאם היא תביא לעצירת שינוע הנפט במיצרי הורמוז, "הם ייפגעו פי 20 יותר קשה מכפי שהם נפגעו עד כה".
טראמפ אמר עוד כי "בנוסף, נהרוס את המטרות הקלות להשמדה שיהפכו את זה לבלתי אפשרי עבור איראן לבנות בחזרה כאומה. נמטיר עליהם מוות, אש וזעם - אבל אני מקווה ומתפלל שזה לא יקרה. זו מתנה מארה"ב לסין ולכל המדינות שמשתמשות במיצרי הורמוז באופן תדיר. בתקווה שהמחווה הזו תתקבל בהערכה רבה".
כזכור, קודם לכן, במשמרות המהפכה אמרו כי הם יהיו אלו שיקבעו מתי תיגמר המלחמה ולא יאפשרו ייצוא של ליטר נפט אחד מהאזור - אם התקיפות הישראליות-אמריקניות יימשכו. בנוסף כינו את דברי טראמפ על סיום המלחמה "שטויות - אנחנו נקבע את סיום המלחמה".



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם