
כוחותינו מחטיבת "ההרים" (810), הפועלים תחת פיקוד אוגדה 210, מעמיקים בימים אלו את אחיזתם המבצעית במרחב הסבוך של הר דב בשטח דרום לבנון.
הלוחמים מבצעים פשיטות ממוקדות במספר מוקדים אסטרטגיים במטרה לאתר ולחשוף תשתיות טרור מוסוות, ששימשו את מחבלי חיזבאללה להיערכות לירי ותצפית לעבר שטח ישראל.
בתיעוד שהותר לפרסום נראים הכוחות סורקים את השטח ההררי והמורכב, תוך השמדת אמצעי לחימה ועמדות קדמיות שנועדו לאפשר לארגון הטרור לפעול בחסות הצמחייה העבותה והתוואי הטופוגרפי המאתגר.
הפעילות המבצעית בהר דב מהווה נדבך מרכזי במאמץ של צה"ל למנוע מחיזבאללה לשקם את יכולותיו מעבר לגבול ולחזק באופן ממשי את תחושת הביטחון של תושבי אצבע הגליל והגולן.
בצה"ל מבהירים כי הנוכחות בשטח הלבנוני מאפשרת לשבש את קווי האספקה של הארגון ולנטרל איומים עוד בטרם יופנו לעורף הישראלי. חטיבת 810, ממשיכה להרחיב את טווח הפעולה שלה כדי להבטיח שמרחב הגבול יישאר נקי מתשתיות התקפיות של שלוחיה של איראן.



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם