
תאונה קטלנית בקוסמוי: ישראלי בן 22 נהרג בהתנגשות עם אופנוע
טרגדיה בתאילנד: רס"ל רוסטיסלב נועם מירסון, איש קבע בחיל האוויר ותושב נהריה נהרג בשבוע שעבר בתאונת דרכים קטלנית באי קוסמוי. על פי הדיווחים, המנוח רכב על אופנוע והתנגש בשני כלי רכב ובטנדר הסעות. מותו נקבע במקום על ידי צוותי החירום המקומיים.
בשלב זה לא דווח על מעורבות של ישראלים נוספים באירוע, ונסיבות התאונה נבדקות על ידי הרשויות המקומיות בתאילנד. התאונה אירעה באחד מצירי התנועה המרכזיים באי, אזור המוכר גם לתיירים רבים.
מהחטיבה הבינלאומית של זק״א נמסר כי עם קבלת ההודעה על האירוע, פעלו אנשי הארגון בתאילנד בשיתוף בן משפחה שנכח בזירה לאחר מאמצים - המנוח הובא למנוחות ביום ראשון האחרון בבית העלמין הצבאי בנהריה.
בהלוויה שנערכה בבית העלמין הצבאי בנהריה השתתפו בני משפחה, חבריו לנשק, והנהלת העירייה. מטעם עיריית נהריה נמסר: "בשם הנהלת העירייה, עובדיה וכל תושבי העיר, אנו מבקשים לשלוח תנחומינו הכנים להוריו קסניה ואלכס, לאחיו סשה ולכל בני המשפחה, ולחבקם בשעה קשה זו. יהי זכרו ברוך".
בזק״א ובמשרד החוץ הדגישו כי הם מלווים את המשפחה ומעניקים סיוע בכל ההיבטים הנדרשים, עד להשלמת הליך החזרת הגופה לארץ.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
