
טראמפ על יורש העצר האיראני: ספק אם יזכה לתמיכה בתוך איראן
נשיא ארה״ב, דונלד טראמפ, מטיל ספק ביכולתו של יורש העצר האיראני, רזא פהלווי, לזכות בתמיכת העם האיראני ולהנהיג את המדינה.
בראיון לסוכנות הידיעות רויטרס אמר הלילה טראמפ כי פהלווי ״נראה נחמד מאוד״, אך הוסיף כי אינו בטוח כיצד יתקבל בתוך איראן. לדבריו, ״אני לא יודע איך הוא יתקבל בתוך המדינה שלו. אנחנו עדיין לא בנקודה הזו״.
טראמפ הדגיש כי אין בכוונתו להיפגש עם יורש העצר האיראני והבהיר כי ארה״ב אינה מעניקה בשלב זה תמיכה פוליטית במהלך להחלפת המשטר באמצעותו. ״אינני יודע אם המדינה שלו תקבל את המנהיגות שלו״, אמר. ״אם כן, זה יהיה מקובל עליי, אבל זה רחוק מלהיות ברור״.

בהתייחסו למצב בטהראן ציין טראמפ כי המשטר האיראני עלול ליפול. ״כל משטר יכול ליפול״, אמר, והוסיף כי התקופה הקרובה צפויה להיות ״מעניינת״, אך תוצאותיה אינן ידועות.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
