פורום הגבורה 

פורום הגבורה לממשלה: זה רגע האמת – אל תתנו לארה״ב לכפות מציאות מסוכנת
יצחק ביאליק14.1.26
פורום הגבורה פנה היום לממשלת ישראל על רקע דיווחים כי נשיא ארה״ב דונלד טראמפ צפוי להודיע על מעבר לשלב ב' בתוכנית האמריקנית.
בפורום הזכירו כי במשך חודשים ניתנו הבטחות ברורות שלא יתקיים מעבר לשלב ב' כל עוד חמאס לא הוכרע ורן גואילי הי״ד לא הובא לקבר ישראל. לדבריהם, מדובר בתנאי בסיסי לביטחון אזרחי ישראל ולמניעת הטבח הבא.
לטענת הפורום, שיקום עזה ושילוב הרשות הפלסטינית בניהולה ללא השמדת חמאס מהווים בגידה במטרות הלחימה ובמחיר הכבד שכבר שולם. "הנופלים לא נהרגו כדי שארגון הטרור ישוקם ויתעצם, אלא כדי למגר אותו", הדגישו.
בפורום קראו לראש הממשלה בנימין נתניהו לפעול בנחישות מול הממשל האמריקני ולא לאפשר ללחץ בינלאומי לשכתב את תוצאות המלחמה. "זה רגע האמת. זו חובתכם כלפי הנופלים וכלפי ביטחון אזרחי ישראל", סיכמו.
2
תגובותנא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
