
שביעות רצון בהפועל ת"א מהניצחון על פרטיזן בלגרד 84:97 במסגרת המחזור השביעי ביורוליג, לאחר הניצחון המאזן של האדומים עומד על 1:6 והם ביססו את יתרונם בראש הטבלה.
המאמן דימיטריס איטודיס אמר לאחר הניצחון: "מה עשה את ההבדל? קלענו 54 נקודות עם 7 שלשות ב-50 אחוזים, יותר אסיסטים, ריווח יותר טוב והגנה יותר טובה במחצית השנייה. אנחנו קבוצה חדשה שלומדת אחד את השני. זה היה אתגר גדול נוסף בשבילנו, והצלחנו. אנחנו לומדים מהתהליך הזה, ניצחנו למרות שלא שיחקנו טוב מדי במחצית הראשונה".
"אנחנו חייבים הרבה לבעלים שלנו, הם השקיעו בתהליך הזה", הוסיף היווני. "אנחנו משחקים מחוץ למדינה שלנו, מחוץ לתל אביב ששם האוהדים שלנו, אנחנו תמיד במטוס. הסכמנו שניקח את האתגר הזה, ואנחנו מנסים לעמוד בזה, השחקנים עם העומס שיש להם. ציפינו שישימו גוף גדול על מיציץ' היום, והם הוציאו אותו מהקצב, ועדיין קלענו 97 נקודות וזה אומר הרבה. שחקנים עולים מהספסל ותורמים הרבה. מלקולם נותן לנו הרבה דברים בהתקפה ובהגנה".
מחר בערב תצא הפועל ת"א למשחק חוץ קשה מול אולימפיאקוס היוונית ובשבוע הבא תתמודד מול דובאי, בתקווה להמשיך את המומנטום החיובי.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם