
שני מחבלים נוטרלו, לאחר שפתחו באש לעבר אוטובוס בצומת רמות בירושלים, כ-20 אנשים נפגעו, חלקם במצב אנוש, במקום נקבע מותם של חמישה מהפצועים, גבר כבן 50 ו-3 גברים כבני 30, מותו של הנרצח השישי נקבע בבית החולים, שאר הפצועים פונו לבתי החולים. חייל ואזרח חמוש ניטרלו את המחבלים.
פראמדיק מד״א נדב טייב: ״הגענו למקום בכוחות גדולים מיד עם הישמע הדיווח על פצועים מירי. כשהגענו ראינו אנשים שוכבים על הכביש כשהם מחוסרי הכרה בצידי הכביש והמדרכה סמוך לתחנת אוטובוס. במקום היה הרס רב, זכוכיות מרוסקות על הרצפה והמולה רבה. התחלנו להעניק טיפול רפואי לפצועים ואנחנו ממשיכים בשעה זו לטפל בפצועים ולפנות אותם לבתי החולים״.
אבי סוויסה חובש ודובר מגזר חרדי-דתי באיחוד הצלה סיפר: "הייתי תוך כדי נסיעה בצומת ושמעתי את קולות הירי. מדובר בזירה קשה מאוד. חלק מהנפגעים ללא הכרה. כוחות גדולים של איחוד הצלה פועלים בזירה לתת סיוע רפואי ראשוני לפצועים".



תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם