
מחאות השמאל הבוקר גרמו, בעזרת מספר מפגינים מצומצם, לשיבושי תנועה ואף חסימת כבישים במספר מצומצם של מוקדים. לדברי המשטרה בשעה זו כלל הצירים ברחבי הארץ פתוחים לתנועה. בנוסף, רק מפירת סדר אחת נעצרה באיילון.
משטרת ישראל: "ערוכים בכוחות מתוגברים במוקדים השונים ברחבי הארץ וזאת על מנת לאפשר את חופש המחאה בכלל הגזרות , לצד שמירה על החוק ומרקם החיים התקין. משעות הבוקר ובמסגרת המחאות המתקיימות ברחבי הארץ , נחסמו מספר מוקדים, שנפתחו לתנועה תוך זמן קצר ע"י שוטרים שפרוסים בפריסה רחבה בכלל הצירים המרכזיים".
במשטרה מבהירים כי חופש המחאה והביטוי אינו החופש לפגוע בחופש התנועה של רבים. חסימת צירי תנועה ללא אישור ובאופן העלול לסכן את משתמשי הדרך או לפגוע בחופש התנועה של אזרחים רבים לא תתאפשר ותטופל ע״י המשטרה בחומרה.
הציבור הרחב מתבקש להישמע להוראות השוטרים במוקדים השונים. המשטרה תנקוט ביד קשה נגד מי שיפר את החוק ויפגע בסדר הציבורי.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם