
הרמטכ״ל, רא"ל אייל זמיר, ביקר בחטיבת המחקר עם ראש אגף המודיעין, אלוף שלומי בינדר, ראש חטיבת המחקר, תת-אלוף אופיר מזרחי רוזן ומפקדים נוספים.
הרמטכ״ל שוחח עם מפקדי וחיילי חטיבת המחקר שהציגו בפניו את תמונת המצב והתוכניות המבצעיות להמשך. זמיר: "אגף המודיעין הוכיח יכולת בלתי רגילה, מפעימה וכל אזרחי המדינה, כל העולם, מסתכל עליכם בהשתאות ובהערכה, כולם רוצים ללמוד איך הדבר הזה קרה ואני אומר לכם - יש ניסים שמי שעושה אותם זה האנשים והאנשים במקרה הזה זה אתם. בשמי ובאמת בשם צה"ל ובשם מדינת ישראל, אני מודה לכולכם.
אנחנו עושים פה היא היסטוריה ואנחנו משנים את פני מזרח התיכון. חגורת אש, החרב שהם בנו במשך שנים כדי לפגוע בנו, אנחנו מפנים את זה עכשיו אליהם, אל תוך האדמה שלהם. שלומי, בהובלה שלך, בהובלה אמיצה, בהובלה מקצועית ואיתך כל המפקדים האחרים שנמצאים ואלפי החיילים שעושים פה עבודה מצוינת, בהצטיינות יתרה ומקצועיות רבה מאוד. אתם מייצרים פה יכולת שהיא יכולת חריגה וזה מה שמאפשר לנו לפעול 1,500 קילומטר, ברמה הפרטנית ביותר״.


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם