אורן בן חקון, פלאש 90

בשל הנחיות פיקוד העורף: נדחה משחק האליפות בין מכבי ת"א להפועל י-ם | המנהלת: "האליפות תוכרע רק על המגרש"
המשחק השלישי והמכריע בסדרת גמר הפלייאוף בכדורסל בין מכבי ת"א להפועל ירושלים, שהיה אמור להיערך מחר בהיכל יד אליהו, יידחה - כך הוחלט בעקבות הארכת הגבלת ההתקהלויות על ידי פיקוד העורף.
ממנהלת הליגה נמסר: "לאור ההנחיות המעודכנות של פיקוד העורף, משחק מספר 3 בגמר הפלייאוף בין מכבי תל אביב להפועל ירושלים, לא יתקיים במועדו המקורי.
ליגת ווינר סל פועלת מול הגורמים המוסמכים במאמץ למצוא מועד חלופי קרוב, תוך בחינת כלל התרחישים האפשריים, על מנת לאפשר את קיומו של המשחק בצורה בטוחה ובהקדם האפשרי. אנו מדגישים שהאליפות תוכרע, כפי שראוי – רק במקום אחד: על המגרש.
ליגת ווינר סל מחזקת את ידיהם של אזרחי מדינת ישראל, חיילות וחיילי צה”ל, נשות ואנשי כוחות הביטחון, העורף האזרחי וכל מי שפועל למען ביטחון המדינה ותושביה".


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם