
הלם | העלון התורני האהוב - מפרנס את עיתון "הארץ"
פורום בוחרים בחיים, המאגד משפחות שכולות נפגעי הטרור וחללי צה"ל, גילה לתדהמתו כי עלון השבת 'משכן שילה', אשר פופולארי בבתי כנסיות, מודפס ומפרנס את עיתון 'הארץ'. האב השכול הרצל חג'ג' שלח מכתב יחד עם חברי הפורום, להנהלת העלון, בבקשה להפסקת ההתקשרות.
המכתב המלא: "לכבוד מר אביב סעידי - הנהלת העלון התורני "משכן שילה". שלום וברכה, אנו משפחות שכולות ונפגעי טרור בנינו, בנותינו, אחינו ואחיותינו, נשינו ובעלינו – נרצחו בידי המחבלים המתועבים, שעיתון הארץ מכנה "לוחמי חופש", מצדיק בכל יום את מעשיהם האכזריים והמתועבים ומסית כנגד חיילי צה"ל.
נדהמנו לשמוע, שאתם בחרתם להדפיס את העיתונים, המגזינים והעלונים שבבעלותכם – בדפוס עיתון "הארץ" בגלל שיקולים כספיים, במנותק משיקול בסיסי של ערבות הדדית יהודית וסולידריות לאומית.
ממשלת ישראל השכילה, גם אם באיחור רב, להתנתק מעיתון מתועב זה במלחמה הקשה בה חיילי צה"ל מוסרים נפשם, ובאותו הזמן "לוחמי החופש" המתועבים קמים עלינו לכלותינו.
אנו מצפים גם מכם למוסר יהודי בסיסי וערבות הדדית, ודורשים מכם לחדול מכל התקשרות עם דפוס "הארץ", ומהזרמת כספים לעוכרי ישראל בזויים כמו עמוס שוקן ושותפיו, המהללים מחבלים.
בברכה, פורום "בוחרים בחיים" – של המשפחות השכולות נפגעי הטרור וחללי צה"ל".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
