
במועצת יש"ע התייחסו לפיגוע הירי הבוקר בו נפצעו 7 בני אדם בהם שניים במצב אנוש, באזור תייסיר שבצפון הבקעה: "בשעה קשה זו אנו מבקשים לחזק את לוחמי צה״ל ומפקדיו.
הלחימה העיקשת של לוחמינו הגיבורים מרחיקה את המחבלים הארורים מבתי אזרחי מדינת ישראל ומונעת תמונות דומות ל7.10 גם בעפולה ונתניה, חלילה.
הפיגוע הבוקר מוכיח שוב כי הטרור הערבי מעוניין לפגוע במדינת ישראל ובחיילי צה״ל.
על ממשלת ישראל מוטלת החובה להכריע את הטרור הערבי ולהודיע על החלת ריבונות ישראלית שתמנע הקמת מדינת טרור בלב הארץ.
ראש מועצת שומרון, יוסי דגן, הגיב לפיגוע הירי הקשה סמוך למחסום תייסיר: "הטרור הרצחני מכה שוב, ואסור לנו להמשיך במדיניות הרופסת.
בדיוק כפי שחיסלנו תשתיות טרור בעזה, כך עלינו לפעול גם ביהודה ושומרון – ביד ברזל, בנחישות וללא היסוס. אין שום הבדל בין מחבל משכם למחבל מחאן יונס.
אני דורש מראש הממשלה ושר הביטחון להורות על חיסול ממוקד של כל ראשי הטרור ולהפסיק כל מחשבה על שחרור מחבלים ביהודה ושומרון.
אנחנו מחבקים את חיילי צה"ל וכוחות הביטחון שנמצאים בחזית ושומרים בגופם על אזרחי ישראל. אנחנו מחזקים אותם, נותנים להם גיבוי מלא ודורשים מהדרג המדיני לתת להם את כל הכלים לנצח".
(צילום: ארכיון)


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם