
אלמונים השחיתו הלילה עשרות שלטים של תנועת אם תרצו, אשר הוצבו במסגרת קמפיין בנושא מדיניות בג"ץ במלחמת חרבות ברזל.
במסגרת הקמפיין הוצבו מודעות ברחבי תחנות אוטובוס בתל אביב, עם תמונותיהם של השופטים רונן, כבוב, כשר וברק ארז, לאחר הוצאת צו הביניים בעניין תנאי הכליאה של המחבלים, ולאחר ביקורה של השופטת רונן בכלא עופר כדי לבדוק את תנאי המחבלים.
הרשות השופטת תקפה בחריפות את הקמפיין של אם תרצו וכינתה אותו "מסית ומסוכן", ואילו חברת המועצה הדס רגולסקי, מנכ"לית ארגון חוזה חדש, פנתה ליועצת המשפטית לממשלה בדרישה להסיר את השילוט.
מנכ"ל תנועת 'אם תרצו', מתן אשר, הגיש תלונה במשטרה: "אלו שמדברים על ליברליזם ומשחיתים שלטים, כנראה מתכוונים לאיראן. חופש הביטוי עליו מדברת ברשות השופטת כנראה אוסר על כל ביקורת נגדם. אנו מצפים ממשטרת ישראל למצוא את האחראים ולעצור אותם"


תגובות
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם